Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

12 Posty

(agusryba)
Wiking
Jak wygląda kwestia studiów w Norwegii? Dobry temat na następny artykuł. Jest dużo osób zainteresowanych a mało kto wie coś na ten temat niestety...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
agusryba napisał:
Jak wygląda kwestia studiów w Norwegii? Dobry temat na następny artykuł. Jest dużo osób zainteresowanych a mało kto wie coś na ten temat niestety...

Tematy na MN są dla "januszy" i "Grażyn" co to łykaja wszystko jak młody pelikan, osoby przejawiące oznaki samodzielnego myślenia mogą jedynie pośmiać się z głupot jakie tam wypisują.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
sorlandet napisał:
Na co im szkoły..?,kiedy po szkole w sile wieku pewien Norweg mnie poprosił,czy bym mogła mu pomóc żarówkę wkręcić w lampę,bo jak twierdził,że tego nigdy jeszcze nie robił
wkręcając żarówkę czułam się jakbym odgrywała rolę w Norweskim kabarecie hahahaha

A jestes pewna, ze chcial tylko zarowke wymienic, a nie raczej poogladac sobie ciebie dokladnie ze wszystkich stron. Bo jezeli tak, to kto to naiwny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Elise napisał:
sorlandet napisał:
Na co im szkoły..?,kiedy po szkole w sile wieku pewien Norweg mnie poprosił,czy bym mogła mu pomóc żarówkę wkręcić w lampę,bo jak twierdził,że tego nigdy jeszcze nie robił
wkręcając żarówkę czułam się jakbym odgrywała rolę w Norweskim kabarecie hahahaha

A jestes pewna, ze chcial tylko zarowke wymienic, a nie raczej poogladac sobie ciebie dokladnie ze wszystkich stron. Bo jezeli tak, to kto to naiwny.

Co niektóre to lubią i tylko czekają aż któryś będzie się gapił, potem co prawda jest płacz i Biadolenie że faceci przedmiotowo traktują kobiety, ale co poradzić na takie "myślenie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
Elise napisał:
sorlandet napisał:

DOE! TY SIĘ PAŁUJ! NIE WCINAJ SIĘ TU DO POWAŻNEJ DYSKUSJI!

Co niektóre to lubią i tylko czekają aż któryś będzie się gapił, potem co prawda jest płacz i Biadolenie że faceci przedmiotowo traktują kobiety, ale co poradzić na takie "myślenie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Krowa)
Nowicjusz
sorlandet napisał:
wirek prosze cie... Norwegowie jak dla mnie to kompletne "zero" nie umiejące sobie z niczym radzić,gdyby nie ropa i gaz to pewnie zapier**alali by u nas... w dupie mam te ich korony za wkręcenie zarówki, nie wszystko w zyciu przeliczam na pieniądze,jak dla mnie to tępaki i zdania na ten temat nie zmienię. Czułam satysfakcję,iż jest głupszy ode mnie o 100 razy!!!!
Piekne ! Fantastyczne wrecz Porownywac sie do kogos kto jest sto razy glupszy od nas i czuc z tego powodu satysfakcje gdy okaze sie to prawda. Gratuluje poczucia wlasnej wartosci No i wydania swiadectwa o sobie
Prawdziwa perla inteligencji to stwierdzenie :"i zdania nie zmienie". Swiadczy to o naprawde wielkiej swiatlosci umyslu. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
sorlandet napisał:
wirek prosze cie... Norwegowie jak dla mnie to kompletne "zero" nie umiejące sobie z niczym radzić,gdyby nie ropa i gaz to pewnie zapier**alali by u nas... w dupie mam te ich korony za wkręcenie zarówki, nie wszystko w zyciu przeliczam na pieniądze,jak dla mnie to tępaki i zdania na ten temat nie zmienię. Czułam satysfakcję,iż jest głupszy ode mnie o 100 razy!!!!
--------------------
Tipsy ,przy owym wkrecaniu,się nie połamały? Złota "keta" z szyi nie spadła?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok